Klachten

Klachten

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er een klacht ontstaat. Soms is het product niet naar wens, soms is er iets anders aan de hand. Er zijn veel mogelijkheden te benoemen die zouden kunnen leiden tot een klacht bij het aankopen van een product.

Uiteraard doen wij onze uiterste best om een klacht naar tevredenheid te verhelpen en daarom raden we je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@thekacheltjecompany.nl. Wij nemen de klacht direct in behandeling en stellen daarbij het belang van de klant voorop.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Artikelen 5, 6, 7, 11 en 12 van de algemene voorwaarden behandelen de afhandeling van klachten in juridische zin.

Als er vragen, klachten of opmerkingen zijn ben je altijd van harte welkom om te mailen naar info@thekacheltjecompany.nl of om ons te bellen op nummer +31 6 24605986. Wij staan je graag te woord. Wordt de telefoon niet beantwoord? stuur dan even een sms, app of een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

© 2021 - 2022 TheKacheltjeCompany | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel