Garantie

Garantie

Op al onze producten zit 5 jaar garantie. Je kunt binnen deze termijn gebreken, veroorzaakt door een fabricagefout, kosteloos laten verhelpen, of, wanneer een product onherstelbaar blijkt te zijn, een nieuw exemplaar ontvangen. Defecten veroorzaakt door onkundig gebruik vallen niet onder de garantieregeling.

Op al onze standaard geleverde kachels zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

In het kort, niet goed is geld terug of omruilen van het product.

Een kachel gebouwd naar de wensen van de klant is een custom gebouwde kachel.

Kachels die naar speciale specificaties zijn gebouwd vallen niet onder de algemene voorwaarden en hebben geen of andere garantievoorwaarden welke per project met de klant afgesproken worden.

Een kachel naar wens kan niet worden geretourneerd, noch wordt er geld terug gegeven.

Wil je een speciale kachel naar je eigen wensen gebouwd hebben? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Als je een defect product of onderdeel hebt dan ben je van harte welkom om te mailen naar info@thekacheltjecompany.nl of om ons te bellen op nummer +31 6 24605986. Wij staan je graag te woord en zorgen voor een correcte afhandeling van het ontstane probleem. Wordt de telefoon niet beantwoord? stuur dan alsjeblieft even een sms of app met een korte probleemomschrijving en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

© 2021 - 2022 TheKacheltjeCompany | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel