Over The Kacheltje Company

The Kacheltje Company (TKC) is in 2021 opgericht om naar de vraag aan groene, elektrische, verwarming te voorzien. Vanaf februari 2021 zijn we non-stop bezig geweest om onze eigen kachels te ontwikkelen.

Onze missie is maximale warmte voor een redelijke aanschafprijs tegen een bijzonder gunstige energierekening en een groenere voetafdruk op moeder aarde.

  • Wij maken hand-gebouwde kachels naar eigen ontwerp.
  • De kachels hebben een hoog rendement en een laag verbruik.
  • Onze kachels bouwen wij op uit 99% recyclebaar materiaal.

 

Productiecapaciteit van The Kacheltje Company:

Onze productiecapaciteit ligt op 80 kachels per jaar. De te vervaardigen en te leveren kachels worden persoonlijk naar de nieuwe eigenaars toegebracht en aangesloten.

Wij willen aan iedere gebouwde kachel evenveel aandacht geven.

Zodra het limiet van 80 kachels is bereikt ben je het jaar daarop pas weer aan de beurt.

Wij doen dit om plezier in het werk te houden en om een bepaalde exclusiviteit te waarborgen.

 

Voorraden:

Wij hanteren geen grote hoeveelheid aan voorraden. Onze voorraad beperkt zich tot de onderdelen voor een tiental kachels en de nodige reserveonderdelen voor de nodige reparaties.

Wij hebben uiteraard een aantal machines om de kachels te bouwen maar het merendeel van de onderdelen assembleren we met de hand. Hierdoor blijft ook onze energierekening bijzonder laag en hebben we weinig extra kosten waardoor we de prijzen voor onze kachels fatsoenlijk kunnen houden.

 

Afval & verpakking:

The Kacheltje Company probeert haar ecologische voetafdruk zo beperkt mogelijk te houden.

Het bedrijf  “produceert” ongeveer 1 huis, tuin en keukenvuilniszak aan afval per maand. Dit afval bestaat uit de volgende producten / stoffen: karton, reststukken aluminium, lege spuitbussen, tubes lijm, etc.

The Kacheltje Company verpakt de kachels niet. Doordat wij de kachels zelf leveren worden er geen onnodige verpakkingsmaterialen gebruikt. Daarnaast worden er geen onnodige extra ritten gemaakt door de kachel mee te geven met een bezorgdienst die de kachel weer in twee ritten bij de klant aflevert. (rit ophalen en naar depot en rit van depot naar klant.)

 

 

© 2021 - 2022 TheKacheltjeCompany | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel