Zoekwoordenverhaal

Je hebt ons op internet gevonden via de volgende zoekwoorden:

Wij zijn The Kacheltje Company en hebben als doelstelling duurzame en laag energie verbruik kachels te bouwen. De kachels zijn hand gebouwd en  hebben een levertijd van 4 tot 6 weken. De kachels zijn elektrisch en hebben een verbruik van tussen de 300 en 500 watt en 2 tot 3 ampère. De kachels zijn van het convector type.

Wij komen de kachel(s) persoonlijk afleveren. Dit scheelt verpakkingsmateriaal en overslag op verschillende transportmiddelen. De kachel gaat direct vanuit de werkplaats naar de klant.

De kachels zijn bijzonder zuinig in verbruik en hebben een hoog rendement. Qua kosten en verbruik kunnen ze moeiteloos de gemiddelde CV ketel bij benen en laten ze in kosten/baten de gaskachel ver achter zich.

Groen doen, recycling en een laag energie verbruik zijn belangrijke aandachtspunten in de energietransitie die de mensheid doormaakt op dit moment. The Kacheltje Company wil daar graag aan bij dragen.

De behuizing en veel onderdelen van deze kachels zijn gemaakt van duurzaam aluminium, staal en koper. Al deze onderdelen gaan een eeuwigheid mee en slechts een handjevol onderdelen is moeilijk of niet te recyclen. Bij normaal gebruik gaan deze onderdelen wel tussen de 20 en 30 jaar mee en dus is de milieu belasting die The Kacheltje Company met zich mee brengt minimaal.

Wij zijn er op uit om het verbruik zo minimaal mogelijk te krijgen terwijl het rendement maximaal benut word. Het verbruik van materiaal en daarmee gepaard gaande vervuiling is bij het vervaardigen van de kachels minimaal.

The Kacheltje Company probeert zo milieubewust mogelijk haar producten te vervaardigen. Dit lukt ons voor ruim 95% van de productieketen. Als voorbeeld, wij hebben slechts 1 vuilniszak aan afval per maand.

Wat wij absoluut voor verbetering vatbaar vinden is onze verfafdeling, vooralsnog werken wij met spuitbussen en dat is helaas niet zo milieuvriendelijk. Wij zijn voornemens hier snel verandering in aan te brengen. De verf moet wel van dezelfde samenstelling blijven om optimale levensduur hiervan te garanderen.

The Kacheltje Company voor de allerzuinigste elektrische convector kachels op de markt.

 

 

© 2021 - 2022 TheKacheltjeCompany | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel